06 22 30 14 67 info@thaigym.nl

1

2

Trainers

Bij Thai Gym wordt er bij de volwassenen gewerkt met drie trainers. Alle trainers zijn SKMO gecertificeerd en dus gediplomeerde trainers. Over het algemeen zijn er bij de trainingen twee trainers aanwezig waardoor er extra aandacht geschonken kan worden aan de individuele ontwikkeling. Bij de jeugd worden de trainers nog eens extra ondersteunt door twee jeugdtrainers.

Hoofdtrainer Léon Tuijt
Léon Tuijt is oprichter van Thai Gym en heeft ruim 25 jaar ervaring in de vechtsportwereld. Hij vocht tot 2005 vele kick- en thaibokswedsrijden in Nederland en was in 2004 Nederlands kampioen kickboksen .Ook won hij onder andere een K-1 acht man toernooi. Tevens vocht en won hij op het eerste grote Slamm Gala in Almere. Daarnaast was hij als wedstrijdvechter actief in het kyokushin karate, hierin is hij in 2002 Europees kampioen geworden en vierde op de wereldkampioenschappen in Valencia, Spanje.

Léon trainde tijdens zijn actieve wedstrijd-periode veel mee bij de grote vechtsportscholen in Nederland en heeft hierdoor een goed inzicht gekregen van de verschillende trainingsmethodes in Nederland. Daarnaast haalde hij in 2006 zijn kickbokstrainer A diploma bij de SKMO, het hoogst haalbare diploma. Deze opleiding duurde een jaar en bracht hem wederom bij de grote kickboksscholen in Nederland. Hij deed ervaring op bij Iwan Hyppolite van Vos Gym in Amsterdam, Bob Schreiber in Wormer, Michel van Halderen (bokstrainer), Fred Royers (Kickboxing Arnhem en Eurosport presentator), Richard van Asdonck in Breukelen, Vincent Vielvoye van Gym International en nog vele andere sportscholen.

Na deze opleiding heeft Léon nog twee jaar les gegeven bij een andere sportschool waarna hij uiteindelijk Thai Gym heeft opgericht. Tevens geeft hij les op middelbare scholen en voor stichtingen die een positieve ontwikkeling van jongeren als doel nastreven.

Trainer Wais Ajiz

Wais Ajiz is naast gediplomeerd SKMO trainer B, ook wedstrijdvechter in de B-klasse. Met zijn ervaring in de ring, zijn doorzettingsvermogen en onuitputtelijke conditie weet hij diverse trainingsvormen net even dat stukje extra te geven. Wais is leergierig en altijd bezig om zijn kennis uit te breiden. Wais heeft oog voor detail en neem tijdens de trainingen de leden soms even apart om de techniek bij te schaven. Hij kenmerkt zich door zijn positive instelling en kennis van het kickboksen.

Trainer Hanno van der Wilt

Hanno van der Wilt is de jongste trainer van Thai Gym en is tevens gediplomeerd SKMO trainer B. Ook Hanno heeft al diverse malen in de ring gestaan en hij beschikt over een fluwelen techniek. Ondanks zijn lengte weet hij met gemak zijn benen over het hoofd van zijn tegenstander te brengen. Hanno kenmerkt zich door zijn enthousiasme, techniek, doorzettingsvermogen en is goed op de hoogte van de laatste ins- en outs binnen het kickboksen. Hanno houdt van variatie en dat is ook goed terug te zien in zijn trainingen.

Jeugdtrainer Debora van Velzen

Debora is zelf bij Thai Gym begonnen met kickboksen en was vanaf dag 1 verkocht. Door haar inzet en gedrevenheid maakte zij al snel grote stappen en ontwikkelde zij zich tot jeugdtrainster. Ze beschikt over een goede techniek en heeft een voorliefde om met jeugd te werken. Ze heeft de drive om het beste in de jeugd naar boven te halen en voelt direct aan wat nodig is om de jeugd te laten groeien.

Jeugdtrainer Vernon Strang

Vernon is een echte vechtsporter en al vele jaren actief als kickbokser en is altijd positief ingesteld. Met zijn natuurlijke en rustige uitstraling weet hij de jeugd te motiveren en kan hij ervoor zorgen dat iedereen net even een stapje harder loopt. Vernon is fit en dat brengt hij graag over op de kinderen. Hij houdt er van om mooie kickbokstechnieken af te wisselen met kracht en cardio oefeningen waardoor de jeugd zich sterker en weerbaarder voelt maar vooral groeit in het kickboksen.

 

Neem contact op

Voor vragen of voor het afspreken van een gratis proefles kunt u hiernaast het formulier invullen. Voor telefonisch of  e-mail contact gebruikt u de contactgegevens onderaan deze pagina.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Thai Gym Zoetermeer.
    “Where there is preparation, there is no fear.” 
    Hwang Lee

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.