Trainers 

Bij Thai Gym wordt er gewerkt met drie trainers.  Alle trainers zijn SKMO gecertificeerd en dus gediplomeerde trainers. Over het algemeen zijn er bij de trainingen twee trainers aanwezig waardoor er extra aandacht geschonken kan worden aan de individuele ontwikkeling. 

Hoofdtrainer Léon Tuijt
Léon Tuijt is oprichter van Thai Gym en heeft ruim 25 jaar ervaring in de vechtsportwereld. Hij vocht tot 2005 vele kick- en thaibokswedsrijden in Nederland en  was in 2004 Nederlands kampioen kickboksen .Ook won hij onder andere een K-1 acht man tournooi. Tevens vocht en won hij op het eerste grote Slamm Gala in Almere. 
Daarnaast was hij als wedstrijdvechter actief in het kyokushin karate, hierin is hij in 2002 Europees kampioen geworden en vierde op de wereldkampioenschappen in Valencia, Spanje.

Léon trainde tijdens zijn actieve wedstrijd-periode veel mee bij de grote vechtsportscholen in Nederland en heeft hierdoor een goed inzicht gekregen van de verschillende trainingsmethodes in Nederland. Daarnaast haalde hij in 2006 zijn kickbokstrainer A diploma bij de SKMO, het hoogst haalbare diploma. Deze opleiding duurde een jaar en bracht hem wederom bij de grote kickboksscholen in Nederland. Hij deed ervaring op bij Iwan Hyppolite van Vos Gym in Amsterdam, Bob Schreiber in Wormer, Michel van Halderen (bokstrainer), Fred Royers (Kickboxing Arnhem en Eurosport presentator), Richard van Asdonck  in Breukelen, Vincent Vielvoye van Gym International en nog vele andere sportscholen.

Na deze opleiding heeft Léon nog twee jaar les gegeven bij een andere sportschool waarna hij uiteindelijk Thai Gym heeft opgericht. Tevens geeft hij les op middelbare scholen en voor stichtingen die een positieve ontwikkeling van jongeren als doel nastreven.

Trainer Wais Ajiz

Wais Ajiz is naast gediplomeerd SKMO trainer B, ook wedstrijdvechter in de B-klasse. Met zijn ervaring in de ring, zijn doorzettingsvermogen en onuitputtelijke conditie weet hij diverse trainingsvormen net even dat stukje extra te geven. Wais is leergierig en altijd bezig om zijn kennis uit te breiden. Wais heeft oog voor detail en neem tijdens de trainingen de leden soms even apart om de techniek bij te schaven. Hij kenmerkt zich door zijn positive instelling en kennis van het kickboksen.

Trainer Hanno van der Wilt

Hanno van der Wilt is de jongste trainer van Thai Gym en is tevens gediplomeerd SKMO trainer B. Ook Hanno heeft al diverse malen in de ring gestaan en hij beschikt over een fluwelen techniek. Ondanks zijn lengte weet hij met gemak zijn benen over het hoofd van zijn tegenstander te brengen. Hanno kenmerkt zich door zijn enthousiasme, techniek, doorzettingsvermogen en is goed op de hoogte van de laatste ins- en outs binnen het kickboksen. Hanno houdt van variatie en dat is ook goed terug te zien in zijn trainingen.

Trainer Maurice Derks

Maurice Derks is ruim 23 jaar bezig met diverse disciplines in de vechtsport en met name kickboksen. Hij is een echte allrounder en is naast kickboksen ook gespecialiseerd in het kyokushin (full contact) karate, zwarte band 1ste dan, waarin hij in zijn actieve wedstrijdperiode diverse malen Europees en Nederlands kampioen werd. Daarnaast trainde hij nog boksen en Aikido. Vanwege zijn diversiteit weet hij onbekende technieken uit andere disciplines in te voegen in het kick- en thaiboksen waardoor bij Thai Gym niet alleen de standaard en vaste technieken worden getraind maar er breder wordt gekeken.

Voordat Maurice begon als trainer bij Thai Gym gaf hij eerder les in het kickboksen en in het karate bij diverse sportscholen in de Regio Den Haag. Maurice is gediplomeerd kickboksleraar en beschikt over over het SKMO kickbokstrainer B diploma en is tevens trainer gevaarsbeheersing.